Prijavite se za sudjelovanje!

Pozivamo Vas na ljetnu školu Socijalni rad i razvoj zajednice koja je odgođena za 09. mjesec te će se održati od 14. do 18.09. 2015. na Studijskom centru socijalnog rada, Nazorova 51, Zagreb.

Kao i proteklih godina, organizatori su Pravni fakultet u Zagrebu i Centar za civilne inicijative, a tema ovogodišnje ljetne škole je Socijalni rad i razvoj zajednice: Siromaštvo u ruralnom i urbanom prostoru.

Glavni ciljevi koje želimo postići ovom ljetnom školom su između ostalog: osvijestiti stručnjake o problemu siromaštva, njegovoj pojavnosti i oblicima ˝novog siromaštva˝, osnažiti stručnjake za praktično djelovanje u lokalnim zajednicama u smjeru davanja doprinosa suzbijanju siromaštva te potaknuti uspostavljanje suradnje među raznovrsnim praktičarima u zajednici.

Napominjemo da je program ljetne škole prijavljen Hrvatskoj komori socijalnih radnika radi dodjele odgovarajućeg broja bodova te svojim sadržajem odgovara obliku stručnog tečaja za koji je predviđeno dodjeljivanje bodova (25 za predavače, 15 za slušače).

Ukoliko želite sudjelovati, molimo vas da ispunite prijavnicu koju treba poslati do 01.09.2015., nakon čega ćete mailom biti obaviješteni o prihvaćanju vaše prijave. Prijavu možete poslati i u elektronskom obliku putem maila: nzganec@pravo.hr ili ili na fax: 01/4821 206 s naznakom Prijava na ljetnu školu 2015. U svojoj prijavi navedite sljedeće podatke: ime i prezime, naziv ustanove, kontakt mail i mobitel/telefon te ukratko (do maksimalno 500 riječi) opišite svoj motiv za sudjelovanje, dosadašnje obrazovanje i iskustvo te naslov izlaganja ukoliko ga želite održati.

Cijena sudjelovanja na ljetnoj školi je 1.000,00 kn.

Za sve dodatne upite stojimo na raspolaganju na ovaj mail ili na i .